Liverpool vs Man City

Дружба во Скопје

10/03/2024


 

Трет собир по ред и трет викенд со одлична дружба а овој пат во Скопје во организација на УТМС - Скопје и ПРОФ. Д-Р АЦЕ МИЛЕНКОВСКИ, ректор на УТМС - Скопје заедно со Dirty Old Town - Битола , RedScouser Macedonia и OLSC Macedonia.

До наредна дружба , YNWA !YNWA!